Ето кои храни най-много допринасят за появата на рак

Най-допринасящи за появата на рак са храните съдържащи химия, кожи и сухожилия

В големите супермаркети и в заведенията за бързо хранене се намират в голямо разнообразие кренвирши и други видове колбаси. Не всеки човек пазаруващ от там знае колко са вредни те заради състава им, в който преобладават химически овкусители, оцветители и стабилизатори. Освен тях в колбасите и кренвиршите се съдържат и кожи и сухожилия.

Специално химикалите не се съдържат само в тези колбаси, но и в другите направени от пуешко, пилешко. Различните видове салами, шницели, филета били те скъпи или евтини съдържат различни химикали, без които не може да се запази месото.

Всички те са вредни за здравето и докарват рак. Освен това в евтините колбаси се съдържат соев концентрат, овкусители и вещества като натриевите карагинини, които са причинители на затлъстяването.

На етикета производителят пише, че са в малко количество и няма опасност за здравето, но даже и да са малко с течение на времето те се натрупват в тялото и стават причина за болести и даже такива като рак. При продължителна употреба те се натрупват във вид на шлака в организма и на края се предизвикват тежки заболявания.

В малотрайните колбаси съдържанието на месо е около 20%, а останалата част е от месни субпродукти. Месото в някои салами и колбаси, което е механично обезкостено съдържа субпродукти като в пилешкото и говеждото те са сухожилия и кожи, а в свинското – мазнини. Според специалистите в останалата част те съдържат други тъкани, които не са подходящи за употреба от човека.

Отпадъчните вещества от тези продукти се натрупват в телата ни и след време ни отравят дотолкова, че предизвикват различни заболявания в това число и рак.

Иван Петров

 

Съдържанието на www.dasevidishvchudo.info е предназначено единствено за персонално, некомерсионално използване от потребителите му. Вие може да копирате материали от нашият сайт единствено за персонална употреба. Никаква част от съдържанието на www.dasevidishvchudo.info не може да бъде възпроизвеждана, публикувана, предавана, дистрибутирана, променяна, продавана или използвана за създаване на производни работи без писменото съгласие на www.dasevidishvchudo.info.